CMS

Å bygge en nettside er alt annet enn skummelt når verktøykassa er fylt med smart innhold, og noen støtter deg gjennom det hele.

Bak de "grå boksene" skaper du magisk design på minutter. Her kan du blant annet dra og slippe bilder og videoer, og du kan se live oppdateringer og tilpassinger mens du redigerer.

Alle properti-kunder får tilbud om en opplæring i systemet i tillegg til brukerdokumentasjon og opplæringsvideoer. Likevel, mange takker nei, siden det er enkelt å navigere på plattformen. Dessuten får du tilbud om veiledning underveis i prosessen hvis du skulle stå fast.

Dette er noen av fordelene med dette systemet:

Optimalisert HTML/CSS
Koden er optimalisert slik at lastetiden i nettleseren blir minimal. Om du har bilder eller annet inhold som behøver komprimeres, hjelper programmet deg med dette også.

Universell Utforming
Nettsiden og dens innhold gjøres tilgjengelig for alle, uavhengig av funksjonsevne! Det er en selvfølge at alle med nedsatt motorikk, syn, hørsel eller kognisjon får en god brukeropplevelse. Properti tilrettelegger for dette.

"Headless CMS" - Et moderne CMS
Teknisk sett betyr dette at backend og frontend er to ulike systemer som kommuniserer gjennom et API. Formålet med dette er å sikre økt fleksibilitet.

Live preview
Se endringer direkte mens du redigerer sidene. Før du lagrer, kan du du prøve deg frem med ulike farger og oppsett.

Drag’n drop
Dra og slipp bilder, videoer og dokumenter rett fra dine filer og inn på siden.

Versjonskontroll
Hver endring blir lagret i versjonsloggen. Skulle du ha behov for en tidligere versjon, kan denne alltid hentes tilbake.

Tilgangskontroll
Gi tilgang til dine kollegaer eller samarbeidspartnere, og styr og kontroller eventuelt hva de skal ha tilgang til.

Språkmodul
Properti er satt opp med norsk som hovedspråk, men ønsker du å benytte engelsk eller et annet språk, er det enkelt å endre til dette.

Dashboard
Når du først er i gang med Properti kan du samle alle dine Properti-prosjekter i et dashboard. På denne måten slipper du å logge inn flere steder for å følge opp og redigere dine prosjekter.

SEO optimalisert
Alle sider i Properti er tilrettelagt for å sikre best mulig rangering i søk på internett.