Innholdssider

Moduler tilpasset ethvert eiendomsprosjekt, klare til bruk i ditt design. Fleksibelt og enkelt!

Et bredt utvalg av sider og innhold som gjør det enkelt for sluttbrukeren å navigere. Relevant informasjon blir uthevet og satt sammen via bilder, videoer, tekster, referanser, kontaktskjema og mye mer.

Gjør det enkelt for kunden å finne frem til relevant informasjon gjennom gode og informative sider. Under følger eksempler på noen av innholdssidene og modulene Properti tilbyr.

Landingssider

Profilbyggende, delikate og distinkte landingssider tilpasset ethvert prosjekt. Passer like godt til et boligprosjekt med 100 enheter som til markedsføring og salg av fire hyttetomter på fjellet.

Byggetrinn

Gi potensielle kjøpere mulighet til å velge bygg og byggetrinn i et oversiktsbilde før de klikker seg inn til en boligvelger. Dette gjøre det lettere for brukeren å orientere seg i prosjektet.

Boligvelger

En enkel og lett navigerbar boligvelger som gir potensielle kjøpere rask oversikt over tilgjengelige enheter og informasjon om disse. Les mer her.

Solstudie

Du kan enkelt laste opp bilder for å illustrere solretning og vise hvordan solen treffer bygningen. Les mer her.

Om prosjektet

Ryddig og oversiktlig side. Hjelper deg med å fremme unike salgsargumenter og formidle informasjon til potensielle kjøpere på en en god måte.

Galleri

"Alle" er opptatt av bilder, og mange bruker mer tid på å studere disse enn på å lese informasjonen. Det er derfor lagt opp til en oversiktlig bildebank hvor du lett kan klikke deg inn på de bildene du vil se nærmere på.

Dokumenter

Gjør det lett for potensielle kjøpere å laste ned prislister, nabolagsprofiler, prospekt og andre relevante dokumenter.