Innholdssider

Moduler tilpasset ethvert eiendomsprosjekt, klare til bruk i ditt eget design. Fleksibelt og enkelt!

Et bredt utvalg av sider og innhold som gjør det enkelt for interessenter og potensielle kjøpere å navigere. Relevant informasjon blir uthevet og satt sammen ved hjelp av bilder, videoer, tekst, referanser, kontaktskjema og mye mer.

Gode og informative sider gjør det enkelt for kundene å finne frem til informasjonen de er interessert i. Under følger eksempler på noen av innholdssidene og modulene Properti tilbyr.

Landingssider

Profilbyggende, delikate og distinkte landingssider tilpasset hvert enkelt prosjekt. Passer like godt til markedsføring og salg av store boligprosjekter med 100 eller flere enheter, som til mindre prosjekter med for eksempel noen få hyttetomter på fjellet eller ved sjøen.

Byggetrinn

I et oversiktsbilde vil kan man velge bygg og byggetrinn før man klikker seg videre til boligvelgeren. Dette gjør det lett å orientere seg i prosjektet.

Boligvelger

Det er lett å navigere i boligvelgeren. Her får potensielle kjøpere full oversikt over tilgjengelige enheter og informasjon om hver enkelt av disse. Les mer her.

Solstudie

Du kan enkelt laste opp bilder for å illustrere solretningen og vise hvordan solen treffer bygget gjennom dagen. Les mer her.

Om prosjektet

Ryddig og oversiktlig side. Her kan du fremme de gode salgsargumentene og formidle relevant informasjon på en god måte.

Galleri

"Alle" er opptatt av bilder, og mange bruker mer tid på å studere disse enn på å lese om prosjektet. Derfor er det lagt opp til en oversiktlig bildebank hvor det er enkelt å klikke seg inn på de bildene man vil se nærmere på.

Dokumenter

Gjør det lett for potensielle kjøpere å laste ned prislister, nabolagsprofiler, prospekt og andre relevante dokumenter.