Tilbake til artikler
Aktuelt

Hva mener de mest erfarne Properti-brukerne?

skrevet av

Robin Sværen

Vi har tatt en prat med en av dem, Gunn-Heidi Kittilsen, prosjektutvikler i Skien Boligbyggelag. SBBL tok Properti i bruk allerede i 2019, rett etter at versjon 1.0 ble lansert, så hun har lang erfaring med bruk av plattformen.

 – Dette er et viktig verktøy for oss, sier hun. 

Men, selv gode verktøy kan ikke få ned renta, styrke krona og snu et tungt marked. Kittilsen legger ikke skjul på at det er utfordrende tider. For SBBL, som for de fleste andre aktører i markedet. Hun sier det på denne måten:

– Vi står i et krevende marked når det gjelder igangsetting av nye boligprosjekter. Rammebetingelsene er endret pga. høyere byggekostnader og økte levekostnader.

Brukervennlig plattform med attraktive nettsider, og vi har full oversikt over prosjektene, som gjør det enkelt å rapportere videre!

Gunn-Heidi Kittilsen

Prosjektutvikler Marked

Bidratt til å endre Skien by

Som prosjektleder utvikler hun nye boligprosjekter. Hun deltar aktivt i hele prosessen – fra tomt til innflytting – og jobber med ettermarkedet. Hun har ansvaret for markedsføringen av prosjektene og kontraherer og følger opp megler.

Vi tør påstå at Gunn-Heidi har bidratt til å endre Skien by. Til det bedre! Og vi vet langt de fleste er enige med oss. Omfattende og populære boligprosjekter med svært fornøyde beboere, som Borgestadholmen og Klosterøya Vest og mange flere, bærer Gunn-Heidi Kittilsens signatur. 

Full kontroll

Vi spør hva hun setter aller mest pris på med Properti. Svaret handler om overblikk og kontroll:
– I Properti har vi full oversikt over alle prosjektene vi har i markedet. På dashbordet kan vi til enhver tid sjekke ut oppdaterte statistikker for hvert enkelt prosjekt, noe som også gjør det lettere å spisse markedsføringen!

Vil du vite mer?

Book tid

Robin Sværen

Daglig leder

Relaterte artikler

Blogg

Skal du treffe blink hos yngre boligkjøpere og unge potensielle leietakere, må du forstå d

Les mer

Nyhet

For å holde med i utviklingen, er det viktig å være PÅ! Det er Properti og vi lytter til v

Les mer

Blogg

Allerede for 50 år siden var visualisert markedsføring av bolig viktig, og det ble laget t

Les mer