Lekre, skreddersydde boligsider

Tilpass siden slik du vil:

Lag lekre prosjektsider på en responsiv og brukervennlig plattform – tilpasset ditt prosjekt og den aktuelle målgruppen.

Fargepaletten kan du tilpasse etter eget ønske. Det kan styrke helhetsopplevelsen og gjøre avsenderidentiteten tydeligere.

At du kan velge mellom utallige typografier, er en av mange grunner til at ett Properti-basert prosjekt over hodet ikke behøver å likne et annet.

Last opp din egen og eventuelle samarbeidspartneres logoer. Disse blir sømløst plassert på siden og tilpasset ulike skjermstørrelser.

Alle de skreddersydde innholdsmodulene underbygger Propertis gjør-det-selv-prisnsipp og får alle brukere til å føle seg som proffer!

Se utvalgte prosjekter

Klosterøya Vest

Et av Skiens og SBBLs største og mest suksessfulle boligprosjekter har benyttet Properti gjennom fire omfattende byggetrinn. Det femte og siste trinnet lanseres på Properti i 2023.

Vektatunet

Eiker gruppen utvikler Gamle Drammensvei 438 i Asker. Ved hjelp av Properti tilbyr de fem moderne og energismarte familieboliger i flotte, landlige omgivelser med kort vei til det meste.

Alltid oppdatert og under konstant utvikling

Et boligprosjekt kan gå over mange år. Samtidig vil verdens digitale verktøy, plattformer og media endres og videreutvikles. Det samme gjør Properti. Benytter du Properti, markedsfører du dine prosjekterer på en plattform som til enhver tid er fresh og oppdatert.

Book en demo

Sett av 20 minutter, så tar vi en gjennomgang av plattformen og oppretter en gratis bruker, slik at du selv kan teste Properti så mye og lenge du vil.

Velg tidspunkt