Brukervennlig CMS

Tilrettelegger for geniale prosjektsider!

Bak de "grå boksene" i Properti's CMS (Content Management System) skaper du magisk design på minutter. Her kan du blant annet dra og slippe bilder og videoer, og du kan se live oppdateringer og tilpasninger mens du redigerer.

Alle Properti-kunder får tilbud om opplæring i systemet i tillegg til brukerdokumentasjon og opplæringsvideoer. Likevel, mange takker nei, siden det er enkelt å navigere på plattformen. Dessuten får du tilbud om veiledning underveis i prosessen hvis du skulle stå fast. Dette er noen av fordelene med dette systemet:

Universell utforming

Nettsiden og dens innhold gjøres tilgjengelig for alle, uavhengig av funksjonsevne! Det er en selvfølge at også alle med nedsatt motorikk, syn, hørsel eller kognisjon får en god brukeropplevelse. Properti tilrettelegger for dette.

Optimalisert HTML/CSS

Koden er optimalisert slik at lastetiden i nettleseren blir minimal. Om du har bilder eller annet innhold som bør komprimeres, hjelper programmet deg med dette også.

Live preview

Se endringer direkte mens du redigerer sidene. Før du lagrer, kan du prøve deg frem med ulike farger og oppsett.

Drag’n drop

Dra og slipp bilder, videoer og dokumenter rett fra dine filer og inn på siden.

"Headless CMS"

Teknisk sett betyr dette at backend og frontend er to ulike systemer som kommuniserer gjennom et API (Application Programming Interface). Formålet med dette er å sikre økt fleksibilitet.

Versjonskontroll

Hver endring blir lagret i versjonsloggen. Skulle du ha behov for en tidligere versjon, kan denne alltid hentes tilbake.

Tilgangskontroll

Gi tilgang til dine kollegaer eller samarbeidspartnere, og bestem selv hva de eventuelt skal ha tilgang til.

Språkmodul

Properti er satt opp med norsk som hovedspråk, men ønsker du å benytte engelsk eller et annet språk, er det enkelt å endre til dette.

Dashboard

Du kan samle alle dine Properti-prosjekter i ett dashboard. Dermed slipper du å logge inn flere steder for å følge opp og redigere de ulike prosjektene.

SEO-optimalisert

Alle sider i Properti er tilrettelagt for å sikre best mulig rangering i google-søk.

Properti

Book live demo å bli bedre kjent med Properti

Book demo