Tanem Hage

Tilbake til artikler

Tanem Hage

Skrevet av

Robin Sværen

Moderne og levende prosjekt beliggende i Trondheim's nye bydel Tanem. Trondheims perle, Tanem Hage, er mer enn bare et boligprosjekt - det er en livsstil. Med et fokus på tidsriktige leiligheter, er dette en boligløsning som omfavner enkelhet og smarte designvalg uansett alder.

Med 18 leiligheter i ulike størrelser, tilbyr Tanem Hage romslige leiligheter som passer ethvert behov. Beliggende i den blomstrende nye bydelen Tanem. Disse leilighetene er tett på naturen, noe som gir beboerne mulighet til å nyte den friske luften og de naturskjønne omgivelsene rett utenfor døra.

Men det er ikke bare naturen som tiltrekker seg oppmerksomhet til Tanem Hage. Med en omfattende infrastruktur som inkluderer skoler, idrettsbaner, fiskemuligheter, stier, tilgang til alpinanlegg og skiløyper i nærheten, tilbyr dette prosjektet en ideell blanding av det urbane og det naturskjønne.

For utbyggeren var det avgjørende å presentere disse leilighetene digitalt på en god og enkel måte. Derfor valgte de å benytte seg av Properti som sin foretrukne markedsføringsplattform. Med sine imponerende referanser, intuitive funksjoner og kostnadseffektive tilnærming, var Properti det opplagte valget for å bringe Tanem Hage ut til et bredt publikum.

-Det var viktig for oss å være digitale for å nå flest mulig, og vi landet på å bruke Properti fordi de viste til gode referanser, smarte funksjoner og var helt klart billigst. En drømmepakke for en utbygger, sier en representant fra utbygger.

Tanem Hage er en perfect fit for Properti, og viser igjen at Properti er et enkelt og smart verktøy for små- og mellomstore utbyggere såvel som de store prosjektene.

Robin Sværen, Daglig leder Properti

Utforsk Tanem Hage og opplev den ideelle kombinasjonen av moderne livsstil omgitt av skog og mark.

Book demo

Book live demo å bli bedre kjent med Properti

Book demo

Book demo

Book live demo å bli bedre kjent med Properti

Book demo