Hvordan lykkes med salgsnettside?

Tilbake til artikler

Hvordan lykkes med salgsnettside?

Skrevet av

Robin Sværen

En nettside som selger boligen for deg? Nei, så enkelt er det ikke, det handler om engasjement og skape interesse blant modne kjøpere.

Å selge boliger på nett har aldri vært mer effektivt enn det er i dag, men samtidig så vanskelig. Med en godt sammensatt salgsnettside har eiendomsutviklere og meglere muligheten til å nå et bredt publikum, bygge merkevarekjennskap og, selvfølgelig, å selge boligene sine. Her skal vi utforske nøkkelstrategiene for å lykkes med en slik nettside, fra å tiltrekke seg interessenter og fremme unike salgspunkter, såkalte USP'er, til å konvertere besøkende til kjøpere og kunder.

 1. Engasjerende innhold: Start med innhold som trollbinder potensielle kjøpere. Det kan være

 2. 3D-illustrasjoner: Gi besøkende en forhåndsvisning av eiendommen ved hjelp av imponerende 3D-illustrasjoner. Dette skaper umiddelbar interesse og gjør det mulig for kunder å visualisere seg selv i eiendommen.

 3. Boligvelger: En interaktiv boligvelger lar besøkende filtrere gjennom tilgjengelige eiendommer basert på preferanser som størrelse, pris, og beliggenhet. Dette gjør det enklere for kunder å finne sin potensielle drømmebolig.

 4. Solstudio: Integrer solstudiofunksjoner som lar potensielle kunder utforske hvordan lys og skygge påvirker eiendommen gjennom forskjellige tidspunkter på dagen.

 1. Fremhev prosjektets unikhet(er) (USPer)

For å skille deg ut i et konkurransepreget marked er det avgjørende å tydelig kommunisere eiendommens unikheter. Det kan være

 • Beliggenhet: Fremhev fordeler ved beliggenheten, for eksempel nærhet til skoler, offentlig transport, parker, eller populære attraksjoner.

 • Fasiliteter: Beskriv tilgjengelige fasiliteter som felles svømmebasseng, treningsstudio, takterrasse eller grøntområder.

 • Bærekraft og energieffektivitet: I en stadig mer miljøbevisst verden, kan bærekraftige funksjoner som solcellepaneler, energieffektive apparater og materialer være sterke salgsargumenter.

 • Livsstil: Selg mer enn en bolig, selg en livsstil.

 1. Sørg for god brukervennlighet: En brukervennlig nettside er avgjørende for å konvertere besøkende til leads og kjøpere.

 2. Responsivt design: Sikre at nettsiden fungerer sømløst på alle enheter, inkludert mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner.

 3. Intuitiv meny: Gjør det enkelt for besøkende å finne det de leter etter ved å ha tydelige menyer og lenker til viktig informasjon.

 4. Kontaktskjemaer: Plasser tydelige og lett tilgjengelige kontaktskjemaer på nettsiden for å oppmuntre besøkende til å ta kontakt.

 1. Konvertering av besøkende: Etter hvert som leads genereres gjennom nettsiden, er det viktig å følge opp, og her bør man ha en plan for oppfølging av ulike kjøpegrupper.

 2. E-postmarkedsføring: Hold potensielle kunder engasjert gjennom målrettet e-postmarkedsføring med relevant innhold.

 3. Personlig oppfølging: Tilby personlig oppfølging og veiledning til interesserte kjøpere gjennom hele kjøpsprosessen, såvel som digitale prosesser (Les om Gen Z og Gen X).

 4. Nettverksbygging: Bygg sterke relasjoner med potensielle kunder gjennom nettverksarrangementer, webinarer eller virtuelle visninger.

Ved å implementere disse strategiene kan eiendomsutviklere og meglere lykkes med å selge boliger gjennom en god boligsalgsnettside. Gjennom engasjerende innhold, fremheving av unikheter, optimalisering av brukervennlighet og effektiv oppfølging av leads, er nettsiden en verdifull ressurs for å nå og konvertere potensielle kjøpere.

Properti bistår gjerne, enten du ønsker å gjøre det selv eller en kombinasjon. En ting er sikkert; Propert leverer raskt og rimelig med god kvalitet og kunden i fokus.

Det er ingen fasit, men vi har gode og nyttige erfaringer som bidrar til det beste resultatet.

Properti

Book live demo å bli bedre kjent med Properti

Book demo

Properti

Book live demo å bli bedre kjent med Properti

Book demo